Херо е убеден, че Спартак ще се завърне в елита още следващия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът продължава да вярва в играчите си

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров – Херо изрази увереността си, че тимът му бързо ще се върне в елита. Спартак завърши на последно място в Първа лига през този сезон, след като загуби в последния двубой с 0:2 от Пирин Благоевград.

“Трудно се мотивира отбор да излезе в такъв мач. Видя се, че настройката не бе на нужното ниво. Отборът доминираше в голяма част от времето, създаваше положения и отново пропускаше. 70-80% от головете сме ги допускали от статични положения. Проблемът ни на втория етаж е осезателен.

В най-важния мач, когато трябваше да спечелят, Борусия загубиха. При нас е същата работа. Когато трябва да догонваш, винаги си оказва влияние. Сигурен съм, че този отбор при равни точки ще се бори за шесто, седмо място. Казах на ръководството, че моят ангажимент е до края на първенството.

Недоволен съм, защото не мога да кажа, че е само на липса на шанс. Доминирахме в много мачове, но не можехме да отбележим. Ако запази този състав, Спартак ще мине като валяк през Б група. Отборът влезе в А група и отборът беше в десет мача само с 1 точка. На практика вече бяха отпаднали”, заяви Херо.