Херо: Искахме преместване на мача, но никой в БФС не ни чу
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме емоционална връзка с Камбуров и може да си помогнем взаимно

Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо заяви след победата с 2:1 като гост на Ботев (Враца), че успехът е бил постигнат с най-вече с шанс и късмет, тъй като заралии са имали големи затруднения заради тежкия терен. “Много трудно се говори за футбол на този ужасен и заледен терен. В много ситуации не можехме дори да стоим на краката си. Домакините определено изглеждаха по-добре от нас, адаптираха се по-бързо и ние спечелихме най-вече с шанс и късмет. Победата е и единственото хубаво нещо за нас.

„Имахме нарушения в подготовката заради болни и контузени играчи. Не сме се готвили за такива терени и искахме да се премести мача с два дни, но никой в БФС не ни чу. Не искам да обвинявам нашите футболисти, защото нещата бяха изключително тежки и трудни. Наложи се да купуваме обувки преди мача, после пък да ги сменяме заради калта на терена“, добави Херо.

„Мартин Камбуров е доказано име в нашия футбол. След като разбрах, че иска да се върне при нас, нямаше причина да не го приема. Имаме емоционална връзка с него и може да си помогнем взаимно”, каза още Димитров.