Херо напуска Спартак Варна, каза много истини за българския футбол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За да спечелиш нещо, трябва да играеш футбол с нечестни средства", заяви Димитър Димитров

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров бе емоционален след победата у дома срещу Септември с 1:0. Наставникът на варненци заяви, че отборът му изпада, защото не е „влязъл в схеми“. Херо каза, че си тръгва от Спартак, а отборът може да мачка като валяк във Втора лига през следващия сезон, ако отборът се запази.

„Изпадат двата отбора, които единствено от тая група играха честен футбол. В България всичко е обърнато с главата нагоре. За да спечелиш нещо, трябва да играеш футбол с нечестни средства. Нашият отбор не е загубил мач в плейаутите. Не влезе в схеми и затова изпада“, започна Димитър Димитров.

„Може би стартът беше най-големият проблем. До 10-ия кръг този отбор имаше една точка. Вината трябва да търсим в себе си. В много срещи бяхме доминантни и не успяхме да вкараме. Играхме честен футбол. Не се срамувам от тима, който направихме последните пет месеца. С изключение на мача с Берое, футболистите играха добър футбол“, продължи наставникът на Спартак.

„Искахме да завършим с победа, за да защитим нашата чест и честта на клуба. Направихме го. За мен това е последният мач. Договорът свършва. Нямам и предложения. Имах доста неща, които не приемах в управлението на клуба. Това ми е последният мач във Варна“, каза Херо.

„Ако този отбор остане, Спартак Варна може като валяк да премине през Втора лига. Нямам идея как ще продължи моята кариера”, добави треньорът на Спартак.