Херо: Отношението на съдиите срещу отбора на Берое е обидно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В четвърти пореден мач съдийството е срещу Берое", споделя Димитър Димитров

Наставникът на Берое Димитър Димитров не бе разочарован толкова от поражението от Лудогорец (1:4), отколкото от съдийството на главния рефер Георги Давидов в срещата. Според Херо в четвърти пореден двубой отборът на Берое е ощетяван от съдиите. Треньорът на заралии зададе и два въпроса към председателя на съдийската комисия Костадин Гергинов.

“Резултатът е доста изразителен, но на фона на играта не заслужавахме подобно поражение. Мачът беше равностоен в голяма част от времето. В края на първата част чисто положение на Макоута, в началото на второто чисто положение на Лебон, можеше да се развие по друг начин двубоя, въпреки съдийството”, заяви треньорът на заралии.

“Това е четвърти пореден мач, в който съдиите са срещу нас. Искам да задам въпрос на Костадин Гергинов. Разбрах, че във всеки един клуб имало човек, който отговаря за съдиите. Да го питам при нас кой е този човек, защото явно не си върши работата. Когато има такива хора те с кого влизат в контакт? Да ги научим тези неща. Това, което става срещу Берое, е обидно”, каза Херо.

“До втория гол се представихме добре, но разберете с такова съдийство няма как да се играе. Минаха футболисти на Лудогорец и ми казаха, че съдийството е срамно”, разкри Херо.

“Няма да коментирам темата с оставката. Каквото съм имал да кажа, съм го казал на ръководителите на Берое. Обиден съм от отношението на БФС и съдиите към нас. Има обективни причини да стигнем до това ниво, но не искам да се оправдавам. Дали оставам или не – нещата са между мен и ръководството. Берое е отбор с традиции и слава и го уважам, но може така да се отнасят с него”, каза още Димитров.

В края на интервюто след двубоя с Лудогорец, Димитър Димитров разкри, че Карлос Охене вече не е част от Берое, след като остави отбора с човек по-малко срещу Левски след глупавата си постъпка, а халфът и преди е имал подобни прояви и е оставял заралии с 10 души.