google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът вижда бъдеще в отбора на Спартак

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо даде интервю след равенството – 1:1, срещу Берое в Стара Загора.  Той сподели, че е доволен от представянето на играчите си и определи резултата за несправедлив.

„За пореден път реализацията на голове ни попречи. Не за пръв път играем по-добре от противника. Неумението пред гола е най-големият ни проблем. Получаваме гол от нищото с първия удар в мача. Напрежението явно е огромно, започнахме първенството с много точки изоставане. Мога да кажа, че съм доволен от качеството. В много от срещите бяхме по-добри. Ако този отбор се запази и се надгради малко, с лекота ще влезе пак в елита. Трябва да има ядро. Не да започнеш първенството и да имаш 1 точка след 10 кръга. Не се срамувам от нашите футболисти. Те играха максимално на своите възможности“, заяви Херо.

„Вижте скамейката, изключително къса е, не мога да попълня скамейката. Изморени са, нямам ротации. Като качество на играта нямам претенции. В много срещи бяхме по-добри, но не успяхме да спечелим“, добави той.

„Днес трябваше задължително да спечелим. Искам всички мачове да играем така и да покажем, че нашият отбор е стойностен и не заслужава да отпадне“, завърши специалиста.