google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Берое все пак заяви, че вината за изпуснатата победа е преди всичко в неговите момчета

Наставникът на Берое Димитър Димитров разкри, че е имал опасения след назначението на Георги Кабаков за съдия на срещата със Славия, но в същото време заяви, че вината за изпуснатите точки трябва да се търси преди всичко у неговите момчета.

Според Херо заралии са платили скъпо за пропилените удобни голови положения, особено през първото полувреме.

“Вината трябва да я търсим преди всичко в себе си,” заяви Херо след края на равенството – 1:1, на стадиона по д Аязмото. “Бяхме доста разконцентрирани пред гола, трябваше да затворим мача още през първото полувреме.

“Именно заради липсата на концентрация изпуснахме победата, но тези слабости някои от играчите ги показват и на тренировки.”

В средата на втората част Берое остана с човек по-малко, след като Крум Стоянов получи втори жълт картон за нарушение срещу Калоян Кръстев

“Червеният картон оказа сериозно влияние, друго е да се играе при числено неравенство. Трябваше да променяме и схемата, и начина на игра.

“Крум Стоянов се кълне, че не е ударил никой, но аз не мога да коментирам съдийското решение. Не искам да го коментирам.

“Притеснявах се (за назначението на Кабаков) и се оказах прав, но наистина не искам да коментирам.

“Неприятен за нас резултат, който можеше да е различен, защото дори и в намален състав имахме възможности да отбележим.

“(Предстои ни) трудна програма, разбира се, но ако имаме претенции и амбиции, трябва да го докажем срещу такива отбори.”