Добави коментар
Холифийлд смята, че целият свят иска да види битката между двамата

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Ивендър Холифийлд призова ринга големия си съперник от миналото Майк Тайсън, заявявайки, че е време двете бивши величия да подновят съперничеството си, за да уредят старите сметки.

Предизвикателството на Холифийлд идва, след като 54-годишният Тайсън вече се изправи на ринга срещу три години по-младия Рой Джоунс-младши в демонстративен мач в Лос Анджелис в събота.

57-годишния Холифийлд обяви, че след като Тайсън вече е направил тренировката си, двамата трябва да дадат на света битката, която всички искат да видят.

“Няма повече оправдания,” заяви Холифийлд. “Това е мач, който трябва да се случи заради двамата.

“Събота вечер каза, че си готов да се биеш с мен, така че подпиши договора и се качи на ринга, Тайсън. Светът чака и сега е твой ред. Готов съм.”

Холифийлд изигра два незабравими двубоя с Тайсън по време на славната си кариера, като особено запомняща се беше срещата през 1997 година, когато Тайсън отхапа част от ухото на съперника си.

“Моят екип се опита да уговори битката, но не получихме нищо друго освен оправдания,” каза Холифийлд. “Сега виждам защо той искаше този мач преди да помисли да се бие с мен.

“Рой Джоунс-младши беше добър опонент на Майк, но битката с мен щеше да бъде глобално събитие и единствената битка, която някой иска да види, е битка между нас. Няма абсолютно никаква причина да не го осъществим.”

Добави коментар