google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Така и не разбра какво е Барса. Ако не искаш да бъдеш в Барселона, поне не петни емблемата"

Легендата на Барселона и българския футбол Христо Стоичков засипа с критики футболиста на каталунците Усман Дембеле. Според Камата французинът, който отказва да подпише предложения му от каталунците нов договор, петни клубната емблема с поведението си.

“Така и не разбра какво е Барса. Ако не искаш да бъдеш в Барселона, поне не петни емблемата. Свали фланелката и кажи “господа, тръгвам си”. Много ти благодаря затова, че заблуждаваш хората, че знаеш как да играеш футбол. Казвам ти го, защото и аз съм играл на тази позиция. Господин Лапорта, отворете вратата и го пуснете да си ходи. Такива хора, които не усещат какво е чувството да защитаваш тези цветове, трябва да си тръгнат”, гневи се Стоичков.

“Аплодирам Шави, че не го включи в групата, защото тази съблекалня заслужава уважение. Със 121-годишната си история нашият клуб и нашата емблема заслужават уважение. Аз дойдох като чужденец, но знаех какво е Барселона. Кои са Кубала, Караско, Линекер, Бакеро, Салинас… Познавах историята”, коментира Камата за телевизията, в която работи.