Христо Янев вярва, че Пирин ще остане в елита
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„С голямо желание, концентрация и себераздаване успяхме да стигнем до победата", заяви Янев след мача с Хебър

Пирин Благоевград взе важни три точки срещу Хебър и треньорът на “орлетата” Христо Янев бе доволен от успеха. Младият специалист заяви след мача, че отборът има дух, воля и качествата да запази мястото си в елита.

„С голямо желание, концентрация и себераздаване успяхме да стигнем до успеха. Цялата седмица работихме много дисциплинирано. В съблекалнята настроението беше за битка и изнесохме такава на терена“, заяви Ицо Янев.

„Това, че запазихме модела на поведение през цялото време на мача бе ключово, за да постигнем до победата. Техният вратар извади много добри ситуации през първото полувреме. Важното е, че не отстъпихме и продължихме да бъдем настоятелни“, добави младият футболист.

Янев поздрави футболистите си поведението им на терена и за цялата им работа в тренировъчния процес преди двубоя с Хебър.

„Имаме дух и воля, но и качествата да се спасим. Въпросът е до какъв момент ще запазим това поведение, което имаме сега. До този момент всички показват същия дух, същата воля и мотивация”, добави треньорът на Пирин.