google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очаква се още модернизиране на клубния сайт и нови абонаментни карти.

От управата на българския вицешампион ЦСКА информираха своите привърженици, че на стадион “Българска армия” ще бъде изграден нов детски сектор.

Също така “червените” анонсираха, че сайтът на клуба ще претърпи модернизация, а съвсем скоро ще бъдат пуснати и новите абонаментни карти.

Ето какво написаха от ЦСКА:

“Нов детски сектор, нов сайт и абонаментни карти за следващия сезон ви очакват съвсем скоро!

Водени от принципа, че трябва да работим в името на нашите деца, от началото на следващия сезон ще обърнем специално внимание именно на най-малките ни фенове. В нашия дом – ст. „Българска армия“, ще бъде изграден детски сектор, в който всеки малчуган ще може да изживее тръпката на футбола по специален начин – с игри, занимателни дейности и аниматор, който да се грижи за децата в сигурна среда. А на родителите оставяме възможността да се съсредоточат върху представянето на любимия отбор. Вярваме, че футболът е повече от игра, а присъствието на стадиона трябва да се превърне в ежеседмичен празник за всяко семейство.

Модернизация ще претърпи и сайтът cska.bg. Вече стартира изграждането на нова уебстраница, която ще бъде със съвременен интерфейс, леснодостъпна и удобна за ползване от всички привърженици, които очакват навременна информация за дейностите в клуба.

Абонаментните карти за сезон 22/23 ще бъдат пуснати в продажба онлайн в понеделник (20.06.), а от четвъртък (23.06.) ще имате възможност да си ги закупувате и физически на място от администрацията на “Армията”.