Добави коментар
"Доволен съм от старанието на всички", заяви треньорът на Берое след контролата със Спартак Плевен

Треньорът на Берое Петър Хубчев напарви коментар след успеха с 2:1 над Спартак Плевен в първата контрола на тима от подготовката за новия сезон. Бившият национален селекционер заяви, че „зелено-белите“ все още нямат достатъчно играчи, за да започне административно новото първенство.

„Контролата е първа за нас, ние стартирахме късно подготовката и търсихме съвсем различни неща от този мач. Не търсихме резултат. Доволен съм от старанието на всички не само в срещата, но и на лагера до момента. Ние имаме други големи проблеми, които се надявам да решим в следващите дни“, каза Хубчев пред журналистите след края на мача с плевенчани.

„Надявам се да продължаваме да работим сериозно. Не искам да казвам големи думи, имаме 8-10 човека на по 16-17 години. Много е трудно с тези млади футболисти да играем в А група. Трябва постепенно да интегрираме един или друг, но на нас ни трябват още хора. В начален етап е окомплектоването и тук не става въпрос за това, което искат треньорите, а за това, кое е най-добро за клуба, това правим, сподели треньорът на заралии.

„Ние нямаме необходимата бройка, за да започнем административно първенството, камо ли качество. Това ще е първото нещо, което ще търсим. От друга страна, някои от тези момчета тренират с нас от началото на лагера, други тренират от началото на подготовката в Стара Загора, това е голям шанс за тях. Стараят се и ако работят така, е въпрос на време да се наложат“, каза Хубчев.

Треньорът на Берое заяви, че играчите на проби, които взеха участие в мача със Спартак Плевен, са от съвсем скоро в тима и в края на седмицата ще се прецени дали някой от тях ще остане. Хубчев се надява отборът да вдигне нивото с нови качествени попълнения през лятото и акцентира, че търси нов вратар.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 12 гласували