Хюн-Мин Сон е на мнение, че и Хари Кейн не знае какво ще се случва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Хари беше фантастичен за мен. Той винаги е професионалист, работи много"

Хюн-Мин Сон е на мнение, че всички спекулации около трансфер на неговия съотборник Хари Кейн “не са лесни” за самият него, но въпреки това похвали професионализма му, предадоха от “ДПА”.

Кейн и Сон вече са в Сингапур, където Тотнъм ще проведе финалната част от клубното си турне в Азия след няколко дни в тайландската столица Банкок. Контролата между Тотнъм и шампионите за 2016-та година, които изпаднаха преди два месеца в Чемпиъншип – Лестър, който бе насрочен за неделя бе отменен, а ден по-рано журналист от “Билд” размаха фланелка на “баварците” с името на Кейн и номер 9 на гърба пред новия наставник на “шпорите” Анге Постекоглу на пресконференция.

Треньорът не се впечатли и не отрази особено много ситуацията, но е факт, че шумотевицата около Кейн не изглежда да стихне в скоро време, а вече се предполага, че Манчестър Юнайтед също ще се опита да се възползва от ситуацията и да се присъедини към борбата за трансфер на голаджията.

“Хари беше фантастичен за мен. Той винаги е професионалист, работи много”, сподели Сон през представителите на медиите.

“Никога не е показвал, че мисли за себе си. Има толкова много новини около и не му е лесно, но той е капитан в момента и работи с отбора”, каза още южнокореецът. “Той не показва разсейване, харесва му да бъде тук. Обичам го като играч, имам страхотно уважение към него”, добави нападателят.

“Той е един от най-добрите нападатели в света и това е вече от пет, шест, седем години. Решението ще се вземе между Хари и клуба и трябва да го уважим. Аз не знам какво ще стане, вероятно е Хари не знае. Трябва да изчакаме”, каза още южнокореецът.