И Челси се отказа от Влахович, само ПСЖ го иска
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бъдещето на нападателя е несигурно

Треньорът на Челси Почетино е взел решение да прекрати опитите си да привлече нападателя на Ювентус Душан Влахович. Това е добра новина за ръководството на ПСЖ, тъй като в момента те са единствения отбор, който се интересува от сърбина и шансовете им да го привлекат са доста големи.

Почетино е предпочел да използва различен тип нападател в първия си сезон на “Стамфорд Бридж”. Точно затова той не възразява и срещу продажбата на Ромелу Лукаку, който настоява да се завърне в Интер. Почетино мисли да разчита на Николас Джаксън и Кристофър Нкунку да водят атаката на “сините” през следващия сезон. което може да се окаже много добра комбинация, която да представлява сериозен процес за противниковите отбрани.

Това решение на Почетино означава, че в момента единствения отбор, който се интересува от Влахович е ПСЖ. Сърбинът ще има тежката задача да заеме мястото на Килиан Мбапе, като водач на атаката на парижани, за когото вече е ясно, че ще напусне “Парк де Пренс” – въпросът само е кога. Влахович обаче не трябва да се притеснява от конкуренцията на Мбапе, тъй като французинът може да играе и като крило, което да захранва сърбина с центрирания.

Очаква се края на сагата с трансфера на Влахович да приключи до края на месеца.