Деклан Райс: Не мога да повярвам, че 10 невероятни години приключиха
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Англичанинът се сбогува с феновете на Уест Хям

Новата покупка на Арсенал Деклан Райс публикува съобщение в профила си в Instagram, в което се сбогува с феновете на Уест Хям. Той договори трансфера си в тима на “артилеристите” още преди няколко дни, но поради забавяне при обработването на документацията от страна на Арсенал той все още не е официално обявен на феновете на новия си клуб.

Все пак обаче вчера се появи информация, че вече всички пречки са изгладени и днес Деклан Райс ще бъде официално обявен като нов играч на Арсенал. Прощалното му съобщение с феновете на Уест Хям само подкрепя тази информация.

Ето го и съобщението на Райс:

“Не мога да повярвам, че 10 невероятни години приключиха. Уест Хям беше огромна част от живота ми на и извън терена. Да кажеш “довиждане” никога не е лесно.

,Имах някои невероятни висоти, никоя обаче не бе по-висока от нощта в Прага. Аз също пораснах много като човек, играч и капитан.

От първия момент, в който бях капитан на тима, под опеката на Нобс (Марк Нобъл), не съм чувствал нищо друго освен страст и гордост. Да спечеля европейския трофей като капитан бе черешката на тортата.

Връзката ми с феновете означава всичко за мен и моето семейство. Вие се държахте с нас като със свои от деня, в който пристигнах. Благодаря ви.

Всеки знае колко специален е Уест Хям като клуб. Това се отнася за всички мениджъри, треньори, персонала и разбира се, моите съотборници.

Благодаря Ви за невероятните спомени и някои от най-добрите ми мигове в живота.

Обичам Ви всички

С обич Дек”