Лукаку пак се издъни пред Интер, преговарял е с Юве
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нерадзурите" не са доволни от поведението на белгиеца

Ръководството на Интер е меко казано недоволно от постъпката на Ромелу Лукаку, който е водил преговори с един от най-големите съперници на тима – Ювентус. Тази постъпка на белгиеца може и да повлияе на крайното решение на “нерадзурите” да го привлекат в състава си това лято.

Лукаку премина в Интер през 2019 за сумата от 74 милиона евро. В Милано той успя да възстанови формата си и се превърна в истинска голова машина, която донесе на тима титлата в Италия. Лукаку се влюби в града и във феновете, които го подкрепяха по време на трудния за него период на адаптация.

Въпреки обаче факта, че той се чувстваше отлично в Интер той напусна клуба през 2021 година, за да се присъедини към Челси. Причината за неговото решение бе неосъществената му мечта да се докаже на “Стамфорд Бридж”, която се заражда в него по време на първия му престой в клуба, когато той е все още много млад.

Нещата за Лукаку обаче не се развиха никак добре в Челси и той отново се завърна в Интер, но този път под наем. В момента Лукаку е собственост на Челси, но през целия сезон заявяваше, че иска да остане в Интер, за да коригира грешката си, която допусна преди няколко сезона и напусна клуба.

Изглежда намеренията на Лукаку обаче не са толкова чисти, колкото изглеждаше, тъй като той е преговарял с един от най-големите конкуренти на Интер – Ювентус. За момента белгиеца не е обявил официално къде ще продължи кариерата си, но се очаква това да случи съвсем скоро.