Садио Мане получи оферта от Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На нападателя на Байерн му предстои да вземе доста трудно решение

Футболистът на Байерн Мюнхен Садио Мане е следен от  клубовете от Саудитска Арабия, сподели спортният журналист Бен  Якобс. Ръководството на Байерн е съгласно да се раздели със сенегалеца, който не успя да се докаже на “Алианц Арена”, но самият Мане не желае да напуска, тъй като е амбициран да покаже своите качества и в Бундеслигата.

Предложението към Мане е част от стратегията на клубовете в Близкия изток да се подсилят с водещи и известни играчи. По този начин те се надяват да развият футбола в страната и да привлекат чуждестранни инвеститори, които да подпомогнат развитието на бранша.

Въпреки че все още няма официални потвърждения от страна на клубовете или самия играч, слуховете продължават да се разпространяват. Футболните експерти и фенове следят с интерес развитието на ситуацията и се питат дали Мане ще приеме предложението за преминаване в Саудитска Арабия или ще запази позицията си и ще се опита да се докаже пред ръководството на Байерн Мюнхен.

Остава да се види дали това предложение ще се превърне в реалност и дали Садио Мане ще се присъедини към някой отбор от Саудитска Арабия. Независимо от решението, това предложение подчертава качествата на Мане и неговият статут като един от водещите футболисти в света.