Заради прическата! Клоп вярва, че Трент ще направи силен сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Александър-Арнолд отново се отърва от дългата си коса

Мениджърът на Ливърпул Юерген Клоп сподели шеговито, че очаква силно представяне от Трент Александър-Арнолд през предстоящия сезон. Причината за това обаче не е факта, че Трент се показва забележителни резултати по време на предсезонната подготовка, а че англичанинът се е подстригал. Той е взел решение да се откаже от дългата коса и да се завърне към прическата, която имаше, когато все още бе тийнейджър.

“Трент си подстрига косата и сега е с прическата, с която беше когато бе най-успешен в кариерата си. Той жертва това да изглежда готино заради успеха. Харесвам това”, заяви шеговито Юрген Клоп.

Макар немецът да се шегува, в думите му има и истина. Когато Трент имаше къса прическа той бе неудържим. Младокът бе сред най-добрите футболисти на “мърсисайдци” и изумяваше хората, които го наблюдаваха с нещо ново всеки мач. В последния сезон обаче той сякаш не е същия. Трент се представя доста слабо в защита и включванията му в атака не са толкова опасни, колкото преди.

Разбира се, причината за това не е прическата на Трент. Нормално е всеки футболист да има слаби периоди в кариерата си особено когато е на 24 години както Александър-Арнолд.