Иън Маатсен иска да остане в Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младокът смята да се бори за титулярно място в Челси

Фланговият футболист на Челси – Иън Маатсен заяви, че би искал да остане на ,,Стамфорд Бридж” през следващия сезон. В сряда вечерта, 21-годишният играч се възползва от възможността да впечатли треньора Почетино, като вкара 2 гола при победата над Рексъм с 5:0. Маатсен игра като ляво крило, въпреки че неговата реална позиция е на левия бек. И двата гола бяха вкарани през първото полувреме, след което беше заменен.

Въпреки доброто си представяне, бъдещето на Маатсен в Челси остава все още неясно. Холандският национал до 21 години има по-малко от 12 месеца оставащи от договора си.

Бившият играч на ПСВ Айндховен се завърна в Челси, след като изигра важна роля миналия сезон, когато беше под наем в победителите в Чемпиъншип – Бърнли, допринасяйки с четири гола и шест асистенции от 39 мача за ,,виненочервените”.

Бърнли, както и Уест Хям Юнайтед, са предявили интерес към Маатсен, за постоянен трансфер, като ще бъде разглеждана такава опция, ако стане ясно, че той не желае да подпише нов договор с Челси или Почетино реши, че не фигурира в плановете му.