Ибра се оплака, че останал изолиран, Манджукич не говорел 1
1 0
Златан заяви, че неопитните играчи на Милан не са успели да се представят на ниво

Звездата на Милан Златан Ибрахимович заяви, че се е почувствал изолиран по време на катастрофална загубата от Аталанта с 0:3 на „Сан Сиро“.

“Днес нещата много се объркаха. Не искам да се оправдавам, защото във всеки мач се стремим да стигнем до победата. Не го направихме срещу Аталанта“, коментира Ибра пред „Скай Спорт“. “Важното е сега да възстановим енергията и да се съсредоточим към следващия мач.

“За щастие това е след само няколко дни, така че имаме шанс да компенсираме грешките. След 38 кръга, в които загубихме само два пъти в Серия А, мисля че не е лошо. За съжаление, когато ти липсват толкова много играчи и на тяхно място се появят неопитни, се получава така.

“Това не е оправдание. Работим усилено и правим жертви. Ние сме зимните шампиони, но това не означава нищо за мен, освен, че сме се справили добре за момента. Трудната част сега започва.

“Наистина се чувствах изолиран през първото полувреме. Когато топката стигнеше до мен имах нуждата от някой, с когото да комбинирам. Вместо това се чувствах сам, но това може би се дължи на натиска на Аталанта. Такъв беше случаят с Йосип Иличич днес. Ако го натиснете, за него става трудно, но в този мач имаше много място и можеше да вкара още голове.”

Ибрахимович направи интересно изказване и за новия си съотборник Марио Манджукич.

“Марио не говори много,” заяви шведският национал. “Опитах се да го поздравя на славянски, на италиански… Треньорът го попита дали иска да каже няколко думи и той отказа. Той не говори много, но това е добре, защото е много концентриран.”