Ибрахимович: Искам всеки ден да съм по-добър
Добави коментар
"Изпразваха ми коляното веднъж на седмица за шест месеца", разкри той

Нападателят на Милан – Златан Ибрахимович заяви, че няма намерение да спира с футбола, макар, че вече е на 41 години.

„Не мисля да се отказвам още. Имам твърде голяма страст към играта. Сега ситуацията е различна с възрастта ми и съотборниците, но се забавлявам всеки ден, защото мисля, че когато спреш с футбола, ще ти липсва толкова, че не трябва да имаш угризения, че не си продължил с играта“.

„Искам да бъда здрав и докато съм на ниво, ще играя, за да видя докъде мога да стигна. Докато успявам да имам резултати, ще играя. Деня, в който намаля скоростта, искам хората около мен да са честни и да ми кажат, че съм намалил. И тогава ще приема реалността.  Имам тази мания, че искам да бъда по-добър всеки ден.“, заяви Ибра.

„Ако не работя достатъчно здраво, не се чувствам добре. Такъв е манталитетът ми. И мисля, че ме отведе далеч, защото става дума да предизвикаш тялото, предизвиквайки самия себе си. През пролетта ми изпразваха коляното веднъж седмично в продължение на шест месеца. Пиех обезболяващи шест месеца. Едвам спях в продължение на шест месеца заради болката. Не съм страдал толкова на и извън терена“, каза още шведът.

Добави коментар
Гласувай:
3.7/5 - 16 гласували