Добави коментар
Той е като призрак, не знак колко от играчите са го виждали, твърди Джош Лутър

Играч от нискоразредния английски клуб Стейнс Таун, който е собственост на кандидат-купувача на акциите Левски – Джоузеф “Джо” Диксън, обяви, че никога не е виждал бизнесмена, а на всичко отгоре го обвини, че не спазва обещанията си за изплащане на скромните бонуси.

Играч от клуба на кандидат-купувача на Левски: "Той не плаща!" 2

„Ние сме полу-професионалисти,“ заяви пред bTV бранителят на тима Джошуа Лутър. „Въпреки това дори и в най-слабите тимове в нашата дивизия плащат на своите футболисти, макар и символични средства. Средно се плаща по 70-80 паунда на мач.“

Лебедите, както е прякора на Стейнс Таун, заемат второ място в Истмиън Лийг (Южна централна дивизия).

„Когато дискутирахме своите възнаграждения с нашия треньор, той ни обясняваше, че собственикът ни очаква спонсори,“ продължи с откровенията си Лутър.

„Каза, че чак след това ще получим своите пари. Така нещата се отлагаха месец след месец. Почти никой от футболистите не получава възнаграждения с изключение на тези, които босът познава лично.

„Говорили сме си с моите съотборници и мога да ви уверя, че не чух много положителни неща за собственика на клуба. Дори нямам представа колко от футболистите са го виждали.

„Той сякаш е призрак! Фигура, която ние не сме виждали… Преди да проведем интервюто, аз дори не знаех името му.“

Компанията на Диксън – Fulcrum Sports Investment е ситуирана в Каршолтън, Великобритания, и работи в сферата на мениджмънта и развлеченията.

Според някои източници обаче тя не може да се похвали с кой знае какви активи. За компанията работят 22-ма служители, като през 2019 година е генерирала печалба в размер на 577 хиляди щатски долара.

Днес пък се появиха екзотични информации, че Диксън е подставено лице на кувейтското кралско семейство.

Добави коментар
Гласувай: