Играчите в Sesame ще се доверят на Милан за победа срещу Верона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
След две седмици пауза, италианското първенство Серия А се завръща с вълнуващи сблъсъци

Един от очакваните с най-голям интерес двубои по италианските терен този уикенд е Милан срещу Верона. “Росонерите” ще приемат своя съперник на “Стадио Сан Сиро” в събота от 21:45 часа като букмейкърът Сезам фаворизира домакините. Всички залагащи с успешна Sesame регистрация имат възможност да заложат на успех на Милан. Коефициентът за победа на „росонерите“ е доста нисък, поради което играчите в българския букмейкър най-вероятно ще се доверят на Милан за победа в срещата.

„Росонерите“ се стремят към първа титла в Италия от повече от десетилетие, като отборът се намира на 2-ро място в класирането с деветнадесет точки в момента, докато Верона е на 12 -та позиция с 8 пункта. Последният двубой между двата състава се проведе във Верона през март тази година, когато Милан записа комфортна победа с 2:0. „Червено-черните“ са непобедени в пет поредни сблъсъка срещу Верона, регистрирайки три победи и две равенства в процеса. Само четири от последните двадесет срещи са завършили с победи за гостите и в четирите случая Милан триумфира далеч от дома. Последната победа на Верона срещу „росонерите“ бе постигната още през 2017 г., когато разбиха гранда от Милано с 3:0 у дома. Два от последните пет двубоя между двата състава бяха с над 2,5 гола, докато три станаха свидетели на попадения в двете врати. Верона успя да отбележи във всички, с изключение на едно от предишните шест гостувания на “Стадио Сан Сиро”, така че залагащите в Sesame може да опитат опцията Гол/Гол за предстоящия мач.

Милан записа трудна победа с резултат 3:2 при визитата на Аталанта в последния си мач преди почивката за международни мачове. Росонерите са непобедени в седем срещи в Серия А през този сезон, като и двете поражения на тима през тази кампания бяха в Шампионската лига – в гостуването на Ливърпул и у дома срещу Атлетико Мадрид. Отборът на Стефано Пиоли успя да запази само една суха мрежа в последните шест срещи, но отбеляза два или повече гола в четири от тях. Последният път, когато Милан не вкара нито едно попадения, беше през август в приятелски мач срещу испанския колос Реал Мадрид. Всеки от последните три сблъсъка на „росонерите“ беше спечелен от гостуващите отбори, но е малко вероятно Верона да спечели на „Сан Сиро“ в събота вечер. Три от последните пет срещи на Милан бяха с над 2,5 гола, докато в четири от тях бяха отбелязани попадения в двете врати.

В последния си мач Верона се представи много силно и победи Специя с 4:0 у дома. В събота обаче „жълтите“ ще имат много по-трудна задача. Понастоящем те са непобедени в четири поредни срещи, като записаха две победи и две равенства, вкарвайки не по-малко от два гола във всяка от тях. От друга страна, Верона успя да запази вратата си без попадения само в една от последните седем срещи и пет пъти допуснаха повече от едно попадение. Само два от последните седемнадесет сблъсъка на отбора бяха спечелени от гостуващите отбори. Четири от последните пет мача на Верона завършиха с над 2,5 гола и всички те са свидетели на голове в двете врати. Изглежда почти непосилна задача за Верона да запази суха мрежа срещу Милан. Дори залагащите в Sesame биха прогнозирали, че „росонерите“ ще отбележат над 1,5 гола в мача. Без съмнение Милан е големият фаворит в двубоя и очакванията са тимът на Стефано Пиоли да спечели, като по този начин може да оглави временното класиране в Серия А.