Икарди е вариант да замести Ейбрахам в Рома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мауро Икарди трябва да се завърне в Пари Сен Жермен след края на договора му под наем в Галатасарай, но не се очаква да остане при парижани.

Мауро Икарди е сред един от вариантите за заместник на контузения Тами Ейбрахам в Рома. Очакванията са, че Ейбрахам ще се върне в игра чак през следващата 2024 година. Английският национал контузи своето коляно в последната среща на “римските вълци” за сезона в Серия А срещу Специя в неделя. Той ще претърпи операция и според “gazzetta.it”, възстановяването на футболиста ще продължи до края на годината.

От Рома бяха готови да изслушат оферти за бившия футболист на Челси, но контузията му означава, че Тами Ейбрахам ще остане в италианската столица още поне един сезон. Икарди е сред опциите за ново попълнение на столичани, въпреки че те вече са се срещнали със Специя за евентуален трансфер на нападателя Мбала Нзола.

Мауро Икарди трябва да се завърне в Пари Сен Жермен след края на договора му под наем в Галатасарай, но не се очаква да остане при парижани. Аржентинецът реализира 23 попадения в 26 срещи през настоящия сезон.