Икона на Интер: “Предпочитам Ибра пред Роналдо”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бергоми смята, че защитата на Интер не играе достатъчно добре

Един от най-силните защитници, обличали някога екипа на Интер – Джузепе Бергоми, направи интересен коментар на случващото се в Серия А този сезон.

Екс-бранителят на Бианконерите смята, че тимът на Антонио Конте определено трябва да подобри представянето си в дефанзивен план. Освен това той признава, че в момента би заложил на тарана на Милан Златан Ибрахимович вместо на супер звездата на Ювентус Кристиано Роналдо.

“В момента бих предпочел Златан Ибрахимович пред Кристиано Роналдо,” коментира бившият бранител на Скуадра адзура прес Sky Sports Italia. “Ювентус все още не са ме убедили, особено в големите мачове. Играха с Лацио и Рома, а не победиха.

“От друга страна, Милан и Златан успяха да ме убедят, тъй като спечелиха срещу Интер и Наполи. В началото на сезона имах предчувствието, че Милан ще се представи добре.

Икона на Интер: "Предпочитам Ибра пред Роналдо" 1

“Мислех си, че ще завършат в топ 4. Паоло Малдини знае, че е изградил добър отбор. Милан имат играчи, които тичат навсякъде по терена. Трудно е да им вкараш, а тимът натрупа самочувствие.

“Интер определено трябва да се подобрят. Например мисля, че е ясно за всички, че Ашраф Хакими трябва да бъде използван по различен начин. Той не бива да получава топката на крака си, иначе ще я върне назад.

“Що се отнася до Кристиан Ериксен, той е друг играч, който изпитва трудности да дриблира покрай защитниците. Не смятам, че Антонио Конте ще направи революция. Интер трябва да се възстанови, а той няма време, за да прави експерименти.

“Друг проблем е защитната линия на Интер. Прекалено е бавна през този сезон, нямат си бърз играч отзад.”