Илиан Илиев: Добре се движим за момента
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябваше да търсим още голове", сподели наставникът на "моряците".

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев нямаше как да не е доволен след поредния отличен резултат на “моряците” от началото на сезона – успеха с 2:0 срещу Берое у дома.

“Добре е, че до 70-ата минута контролирахме всичко и играхме по начина, по който искахме. После отстъпихме инициативата. Не ни създадоха проблеми, но не трябва да постъпваме по този начин. Трябваше да търсим още голове. Доволен съм от представянето. Направихме това, което искахме – да държим повече топката, да въртим фланговете, да търсим празните пространства. Имаме още резерви в офанзивен план. В тази почивка, която направихме, поработихме добре. За нас не беше нужна, но няма как. Натоварихме се физически и може би бяхме по-уморени”, коментира Илиев.

“Добре се движим за момента. Въпросът е да запазим същото желание за игра, знаейки че може да дойде някой мач, който да загубим. Да не отидем в другата крайност. Важното е да знаем, че има и други противници, които също се борят за нещо. Няма да ни е лесно. Ако подхождаме както днес, мисля че ни чака добро бъдеще”, смята той.

“При Брено Тейшейра е тежка ситуацията. Берое имат хора, които чакат вече два месеца. Сложна е процедурата. Мисля, че след паузата ще е. Едно е да го гледали чрез системите, за които плащаме, съвсем друго е на живо. Той е един нападател със силен ляв крак. Мощен е, има и бързина, но в момента не е в идеално физическо състояние. Надяваме се, докато оправим визата, да го вкараме в добро физическо състояние”, каза още Илиан Илиев.