Илиан Илиев е радостен от интереса на феновете
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"От много време не сме имали публика, която да ни подкрепя", заяви селекционерът на България

Националният селекционер на България Илиан Илиев говори на пресконференция преди утрешното домакинство на “лъвовете” срещу Северна Ирландия в Лига на нациите.

Двубоят е от 19:00ч. на стадион “Христо Ботев” в Пловдив, а националният ни отбор се нуждае от победа след равенството 0:0 срещу Беларус в Унгария.

“Тимът на Северна Ирландия има по-различен стил на игра, направиха добър мач срещу Люксембург и победиха. Имахме време да запознаем футболистите. Този лагер е по-къс и възстановяването е само два дни. След като не победихме, настроението не е от най-добрите, но евентуална победа ще ни изкачи на първо място. Няма да е лесно, противникът играе директен футбол.”, заяви Илиев.

“От много време не сме имали публика, която да ни подкрепя. Виждаме, че има интерес от хората. Днес след тренировката ще видим състоянието на всеки един футболист. Антов има леки болки, а Филип ще ни липсва. Абсурдна е ситуацията, при която получи първия жълт картон, утре се надявам да копмпенсираме липсата му. Трябва да бъдем внимателни. На моменти се получават нещата, тъй като понякога нямаме достатъчно време за работа. Имаме едно ядро от 13-14 души, които винаги са тук.”, добави треньорът.