Илиан Илиев изрази недоволство от съдиите в мача с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"От нито един футболист не мога да бъда недоволен", заяви Илиев

Страши-треньорът на Черно море бе доволен от своите футболисти, въпреки загубата с 1:2 при визитата на Левски в плейофите за 7-ото място efbet Лига. Той заяви, че Черно море е бил по-добрият отбор и остана разочарован от съдийството на срещата.

„Доволен съм от футболистите. През първата част бяхме по-добрия отбор и заслужено поведохме. Не се позиционирахме добре при корнера и ни изравниха. През втората част беше двуостър мач. Трябваше да бъдем по-прецизни във финалната третина. Имахме опасения от съдията, той не беше на нивото на двубоя. Двама играчи бяха в засада при гола на Левски. Това помогна да направят обрат“, започна треньорът на варненци.

„Не трябваше да допускаме изравнителен, но се случват това. С помощта на съдията Левски показа как 12 минути не се играе футбол. След победния гол не се играеше футбол. Това трябваше да правим и ние в предишния мач срещу Царско село. От нито един играч днес не съм недоволен обаче. Програмата е мислена на маса. Играем три пъти на чужд терен в рамките на седмица и ще пътуваме 3000 километра, което не е нормално, няма никакво време за възстановяване на играчите”, коментира Илиев.

„Нищо не се променя на този етап. Авансът ни е съответно 4 и 5 точки. Трябва да се приберем към 5-6 часа сега и след два дена да пътуваме отново. Кадрово ще имаме също определени затруднения, но трябва да продължим напред“, завърши Илиан Илиев.