Илиан Илиев коментира дали би напуснал Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
" Докато сме нужни тук, няма смисъл да коментирам други слухове, стига да няма интерес от чужбина", заяви треньорът на "моряците"

Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори за предаването “Арена спорт”, като коментира добрия старт на “моряците” и дали би напуснал клуба. В последните дни има спекулации, че ЦСКА обмисля да отправи оферта на специалиста да поеме отбора от “Българска армия”. Илиев обаче заяви, че би напуснал Черно море само при оферта от чужбина.

“Изиграли са се само 6-7 кръга. Класирането не бива да ни заблуждава. Представянето е на добро ниво, но трябва да подобрим много неща, за да кажем, че сме претенденти за първите 3 позиции в таблицата. Не сме променяли нищо. Сработката ни дава резултат. Имаме периоди, в които не контролираме двубоя. Подобни моменти не трябва да се допускат, ако искаш да постигаш резултати. Всеки наставник иска да подобрява отбора си. Предните години бяхме в челната тройка по спечелени точки като гост. Има интерес както към Матеуш Машадо, така и към други наши състезатели”, заяви треньорът на Черно море.

“Израснал съм в Черно море. С годините постигнахме баланс между ръководство, публика и треньори. Докато сме нужни тук, няма смисъл да коментирам други слухове, стига да няма интерес от чужбина. За нас е добре българските тимове да се класират напред в евротурнирите. Добре е да има представяния като това на Левски. Всичко е възможно, въпреки че всички определят отбора на Айнтрахт за фаворит”, добави той.

Наставникът говори и за развитието на сина си Илиан Илиев-младши, който осъществи трансфер в гръцкия тим Кифисия. Футболистът получи и повиквателна за националния отбор.

“Илиан Илиев-младши получи травма и не игра 5-6 месеца. Имаше предложения от Израел и Гърция. Добре е, че е в националния отбор”, каза Илиев.