Илиан Илиев обяви селекцията в Черно море за приключила
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на "моряците" не бе много доволен от представянето при ремито с Арда

Черно море участва в зрелищен мач на старта на сезона в Първа лига, като визитата им на Арда завърши при резултат 3:3. Треньорът на варненци Илиан Илиев коментира двубоя и не бе много доволен от грешките в защита на неговите играчи. Илиев обяви, че Черно море няма да привлича повече нови играчи, така че селекцията на “Тича” е приключила.

“Да ви кажа честно, щом се е получил равен, значи резултатът справедлив. Фактът е, че щом си вкарал три гола като гост и не си победил, значи в защита не си се представил добре. Не успяхме да спечелим почти никоя първа топка. Това ни създаде много проблеми. Ние с тази защита преди две години, направихме най-добра защита в България, а сега допуснахме три гола. Не е добре, трябва да подобрим някои неща. Надявам се с времето, все пак сега е първи мач, да изчистим особено играта в защита и самочувствието при контрла на топката”, сподели Илиев пред Диема Спорт след мача.

“Не трябва да допускаме толкова ситуации след изгубена топка. Нужно е по-бързо да се прегрупираме, за да не допускаме подобни ситуации. Нямаме претенции към съдията. Не съм и гледал дузпите, но няма там да търсим причината. Не очакваме нови, единствено ако до края на август се продаде някой футболист, само тогава може да се вземе нов играч. Доста хора още трябва да разкрият потенциала си, докато не е станало късно”, добави треньорът на варненци.

В следващия кръг Илиан Илиев ще трябва да подготви Черно море за домакинство на Хебър. Феновете на “Тича” ще искат да видят първа победа за сезона.