Александър Тунчев: При допуснатите три гола допуснахме наивни грешки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"оглед на играта резултатът е справедлив, но ние може би имахме повече шансове", каза Тунчев

Арда Кърджали започна сезона със зрелищно реми 3:3 у дома срещу Черно море. След двубоя треньорът на тима Александър Тунчев говори пред камерата на Diema Sport. Наставникът на кърджалийци не бе доволен от допуснатите елементарни грешки, които доведоха до попадения за съперника.

„Получи се интересен мач, особено през второто полувреме. С оглед на играта, може би резултатът е справедлив, но ние сякаш имахме повече шансове. Допуснахме елементарни голове – наша стара слабост“, заяви Александър Тунчев.

„Наивни грешки допуснахме и при трите гола. Работим, надявам се да започнем да се представяме по-добре. През второто полувреме ми хареса характера, който проявихме. Нямахме дълга скамейка, защото имаме контузени и не успяхме да картотекираме новите футболисти. Надявам се за следващия кръг да успеем“, завърши старши треньорът на Арда.

В следващия кръг Арда гостува в Стара Загора на Берое, който победи Пирин с 2:1 като гост на старта. Кърдалийци ще трябва да бъдат по-добри в защита, ако искат да вземат точки от визитата на “зелено-белите”.