Добави коментар
"Недопустимо е в такъв мач да не мислиш по най-добрия начин - с две грешки ни вкараха два гола", заяви Илиев

Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован от представянето на своя тим в мача срещу ЦСКА, спечелен с 2:0 от „червените“ на „Тича“. Илиев заяви след мача, че неговите играчи не са мислили по най-добрия начин в дадени ситуации и им е липсвало креативност в атака.

„Отговорихме на агресията на ЦСКА, но ни липсваше отново да ги притиснем повече в дефанзивен план и да отделят повече сили там, а не в нападение. Второто полувреме се поизравни играта, но стана тази ситуация с контузията и с човек по-мако ни вкараха попадение. Недопустимо е в такъв мач да не мислиш по най-добрия начин. С две грешки ни вкараха два гола. Липсваше ни креативността в атака. За Купата трябва да направим много повече в атака, за да продължим напред. Няма да има нито един лесен мач“, заяви Илиев.

„Нужно е да работим повече, независимо с какви футболисти. Трябва да имаме и повече креативност, но тя идва с футболисти. Всичко, което не се получи в атака, сме го говорили. Малките неща най ме дразнят. ЦСКА имаше повече голове ситуации, но такива неща не прилягат на опитен тим като нашия“, каза още треньорът на Черно море.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 12 гласували