Илиан Илиев отправи критики към своите играчи след загубата от ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Недопустимо е в такъв мач да не мислиш по най-добрия начин - с две грешки ни вкараха два гола", заяви Илиев

Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован от представянето на своя тим в мача срещу ЦСКА, спечелен с 2:0 от “червените” на “Тича”. Илиев заяви след мача, че неговите играчи не са мислили по най-добрия начин в дадени ситуации и им е липсвало креативност в атака.

“Отговорихме на агресията на ЦСКА, но ни липсваше отново да ги притиснем повече в дефанзивен план и да отделят повече сили там, а не в нападение. Второто полувреме се поизравни играта, но стана тази ситуация с контузията и с човек по-мако ни вкараха попадение. Недопустимо е в такъв мач да не мислиш по най-добрия начин. С две грешки ни вкараха два гола. Липсваше ни креативността в атака. За Купата трябва да направим много повече в атака, за да продължим напред. Няма да има нито един лесен мач”, заяви Илиев.

“Нужно е да работим повече, независимо с какви футболисти. Трябва да имаме и повече креативност, но тя идва с футболисти. Всичко, което не се получи в атака, сме го говорили. Малките неща най ме дразнят. ЦСКА имаше повече голове ситуации, но такива неща не прилягат на опитен тим като нашия”, каза още треньорът на Черно море.