google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев остана със смесени чувства след загубата с 1:4 на “моряците” срещу Лудогорец тази вечер. В голяма част от двубоя на ‘Тича’, варненци се надиграваха с шампионите, но в крайна сметка допуснаха тежко поражение.

Според Илиан Илиев загубата с този голям резултат е може би незаслужена. Той заяви, че е видял известна наивност в твърде смелия подход на футболистите си, но същевременно ги похвали за показаната дързост да играят като равен с равен срещу най-добрия отбор у нас в последните 10 години.

„Получи се доста интересен двубой и разликата от 3 гола е може би незаслужена. Мога да бъда доволен, че се надигравахме в това състояние с Лудогорец, но през седмицата говорех, че е нужно да проведем срещата по различен начин. След третият гол не трябваше да сваляме така гарда, защото имахме своите възможости. Не съм доволен, че бяхме толкова отворени и излязохме да се надиграваме в това състояние. Трябваше да сме по-умни и това ще ни е обеца на ухото“, заяви Илиан Илиев.

“Подходихме наивно и аджамийски в дадени ситуации. Третото попадение на Лудогорец ни секна ентусиазма. Нямам намерение да ни оправдавам с кондицията на играчите, но засега са такива реалностите. Срещу Локомотив ще трябва да се вдигнем ментално, заедно с това ще потренираме физически и тактически. Трябва да си вземем поука от грешките днес и да не ги допускаме в следващите мачове“, каза още наставникът на Черно море.