Илиан Илиев: Създаваме положения, но трябва да бележим по-често
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Старши-треньорът на "моряците" коментира победата на своя тим над Ботев Враца

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе доволен от успеха с 2:1 над Ботев Враца с 2:1, като най-вече е щастлив от спечелените три точки, с което “моряците” сложиха край на серията си от два мача без успех. Специалистът изтъкна също, че в двубоя участие са взели 5 млади момчета от отбора до 19 години.

“Изключително важни точки за нас предвид последните резултати. Смятам, че бяхме по-добрият тим през целия мач. Имахме доста ситуации за гол. Мисля, че още след първото попадение можехме да вкараме второ и да си улесним нещата. От нищо ситуация ни изравниха и стана по-трудния начин. С изключение на първите 10-15 минути изиграхме мача както искахме”, заяви Илиев.

“Преди мача имаше напрежение и с оглед на това съм доволен. Особено при положение, че взеха участие 5 млади момчета от тима до 19 години. Винаги е добре да имаш положения за гол, но трябва да бележиш по-често. Днес това не се случи, но важни са трите точки. Надявам се напрежението да спадне и следващия мач да играем по-добре. Бяхме без доста основни футболисти, но успяхме да поддържаме ниво. Ботев Враца са отбор, който играе добре на контраатака, разполага с бързи футболисти, но ние успяхме да реагираме добре. Доволни сме като цяло от изиграния мач”, коментира треньорът на “моряците”.

“Факторът домакинство почти изчезва при мачовете без публика. На старта имахме четири гостувания на добри отбори, а сега ще посрещнем тези отбори без публика. Нот такава е обстановката и трябва да се нагаждаме – това е обстановката в цял свят. Факторът домакинство го няма, но е нужно да играем със самочувствие”, сподели Илиев след срещата.