Илиана Раева: Наско е единственото спасение за Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сигурна съм, че клубът скоро ще се изправи и ще се върне сред най-добрите", заяви тя

Илиана Раева даде специално интервю за “Нова телевизия” навръх светлия християнски празник Великден. Тя поздрави всички българи и коментира какво е състоянието в Левски и как това се отразява на съпруга й и легенда на “сините” Наско Сираков, който е собственик на клуба.

“Прекрасен празник, поздравявам всички зрители. Да имат светлина, здраве, доброта в душите и да чакаме по-добри дни за всички българи“.

„Футболът е пиперлива тема в България. Обичам футбола и искам да се върна, когато стадионите бяха пълни, всички с нетърпение очаквахме и обсъждахме кой ще играе. Сега е много тъжно и да се надяваме, че ще се промени и ще тръгне в друга посока. Състоянието в Левски е много тежко, но не трябва да се забравя защо е така. То е така още преди Наско да дойде в тима. Той наследи един клуб с нереално големи дългове и вярвам, че е единственият вариант да спаси отбора. Сигурен съм, че Левски няма да фалира и съм убедена, че много скоро ще се изправи, да стигне до мястото, което му се полага сред най-добрите. Да се възстанови от този ужас и шок и да гледа спокойно към Европа и европейските турнири.”

“Господ избира своите любимци за най-тежките каузи. Животите и на двама ни вървят в една посока в спорта. И аз започнах да се занимавам с художествена гимнастика в труден момент. Щастлива съм с това, което направих и мисля, че при Наско съдбата е същата. Той винаги се е появявал в Левски, когато има проблеми. Сега, когато е собственик и е начело в най-жестокия период в историята на клуба, откакто съществува. Вярвам , че отново, за пореден  път, ще има успешен край.”, заяви тя.