Добави коментар
Сираков работи основно по План А, но за успокоение на "сините" фенове има и готов План Б

Жената до Наско Сираков – неговата съпруга Илиана Раева, сподели в социалните мрежи, че настоящият бос на Левски работи основно по „План А“ за спасението на „сините“, но за успокоение на привържениците има и готов „План Б“.

„Пийте вода от Извора

В момента Наско работи основно по План А, но за успокоение на “синята” общност има и готов План Б

Р.С. Консулт:

“Управляващото дружество Р.С. Консулт, което е със сключен договор за управление с ПФК „Левски“ и е част от групата компании Palms Bet, в която участва и генералният спонсор на клуба, внесе вчера предложение към Надзорния съвет за финансиране на клуба. Предложението се явява част от дългосрочната стратегия за развитието на „Левски“, която бе представена на мажоритарния собственик на клуба при сключването на Договора за управление още през 2021 г., а впоследствие бе комуникирана и по време на публични срещи.

Предложението визира емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към НАП. От управляващото дружество обясниха, че това би дало възможност в кратки срокове да започне обслужване на стари, просрочени задължения към приходната агенция.

Емисията акции трябва да се одобри от Общото събрание на акционерите на ПФК „Левски“, което следва да се свика по установения ред, след което процедурата по емитирането може да започне в най-кратки срокове.

Още с встъпването си в управлението преди година Р.С. Консулт предложи дългосрочна стратегия за развитие на ПФК „Левски“. Стратегията включва привличане на стратегически инвеститор, както и още няколко варианта за финансиране, между които и имитирането на нова емисия акции.”“, споделя Раева в личняи си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Добави коментар
Гласувай:
4.4/5 - 14 гласували