Добави коментар
Утре ЦСКА София излиза срещу Сейнт Патрикс в Дъблин в опит да заличи пасив от един гол

Наставникът на ЦСКА София Саша Илич заяви, че преминаването в следващия кръг на Лигата на конференциите е напълно постижимо.

В първата среща Армейците отстъпиха на Сейнт Патрикс с 1:0.

„Без агресия не може да се играе футбол,“ заяви Илич преди утрешния реванш в Дъблин. „Не зависи само от ЦСКА колко ще е агресивен мачът, ами и от противникът.

„В главата си имам титулярите, които ще започнат утре. Сейнт Патрикс играе на своя стадион, има добър резултат от първия мач. Бамба има температура. Не тренира от 4-5 дена, защото е болен.

„Иван Турицов е добре и тренира на пълни обороти. Очаквам да видя агресивен наш тим, състав който не допуска грешки във важните моменти. Статистиката постоянно се руши.

„Наясно съм, че в последните си визити в Европа нямаме победи, но не ме притеснява. Утре статистиката трябва да е на страна на ЦСКА. В нашите глави знаем, че всичко си зависи от нас.

„Ако играеш добре, феновете те аплодират. Бил съм футболист и знам това. Сейнт Патрикс е дисциплинирам отбор, който знае как да играе за резултат. Има потенциал в някои от техните футболисти“

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 11 гласували