ЦСКА-София потвърди официално: Саша Илич е аут!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Във футболно отношение обаче тимът ни буксува и има нужда от промяна, която смятаме, че би дошла с идването на нов треньорски щаб. Информация за новия треньор на ЦСКА ще получите в кратки срокове."

Ръководството на ЦСКА-София официално обяви решението си да смени треньорския щаб на отбора, съобщиха “червените” в обновения си клубен сайт. Саша Илич и неговите помощници Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович са освободени. Причината за раздялата между “армейците” и Илич бе поражението с 0:2 от Сепси в квалификационна среща за Лигата на конференциите и ще имат много трудна задача в четвъртък, когато е реваншът. Както става ясно ЦСКА няма да бъде воден от Саша Илич във втория мач срещу румънците.

Ето какво допълниха от ЦСКА:

“Благодарим на всички тях за отдадеността и страстта, с които работиха. Признателни сме за колектива, който създадоха и който беше в основата на успешните ни мачове през изминалия сезон. Оставаме с изключително топли и приятелски чувства и винаги ще оценяваме подхода и отношението им към всички в клуба. На „Армията“ те винаги ще са добре дошли и радушно посрещнати!

Във футболно отношение обаче тимът ни буксува и има нужда от промяна, която смятаме, че би дошла с идването на нов треньорски щаб. Информация за новия треньор на ЦСКА ще получите в кратки срокове. Призоваваме ви да не се поддавате на медийни спекулации и провокации. Нищо от написаното в пресата дотук относно следващия наставник не отговаря на истината”.