Манчестър Сити удължи договора на бранител
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Пеп е най-добрият мениджър във футбола – гений, който ме накара да видя играта по различен начин – така че да мога да работя с него по-дълго е истинска привилегия. Толкова съм му благодарен за всичко, което направи за мен"

Нейтън Аке сложи подписа си под нов контракт със шампионите на Англия и Европа. Той ще бъде до 2027 година, информираха в свойте интернет официални профили. Националът на Нидерландия бе обвързан със Сити до 2025-а, но днес преподписа за още два сезона.

Той бе важна част от сглобената машина на Пеп Гуардиола, която побеждаваше наред по време на най-запомнящата се требъл кампания на Сити в цялата им клубна история през миналия сезон 2022-23, като изигра 41 мача във всички надпревари.

“Това е най-добрият клуб в света, нямам съмнения в това. Това, че съм играч на Манчестър Сити, ме кара да се гордея всеки ден. Клубът създава перфектната среда за подобряване. Това ме движи напред и ме прави по-добър. Намирам се на етап от кариерата си, в който искам да продължа да се развивам и определено мога да го направя тук.

„Пеп е най-добрият мениджър във футбола – гений, който ме накара да видя играта по различен начин – така че да мога да работя с него по-дълго е истинска привилегия. Толкова съм му благодарен за всичко, което направи за мен”, сподели Аке.