Илиев: Добре, че има ВАР, ще свирят повече дузпи срещу Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на Локо (Пловдив) заяви, че това, което прави клуба с ограничени въможности е нещо голямо

Героят на Локомотив (Пловдив) при победата над ЦСКА с 2:0 Димитър Илиев заяви след края на срещата, че е доволен от присъствието на ВАР по родните терени и дори “захапа” Лудогорец, като заяви, че сега и срещу тях ще се свирят повече дузпи, които иначе са били подминавани.

Капитанът на “смърфовете” вкара и двата гола в дербито с “армейците” и беше избран за Играч на мача.

“Това е много ценна победа, но за да сме сигурни за второто място трябва да спечелим следващите мачове. Започнахме сезона с цел да влезем в тройката. Показахме, че сме много големи като характери, защото през първото полувреме имахме проблеми.”

“След почивката успокоихме темпото. Имаме няколко дни да се възстановим и излизаме срещу другото ЦСКА, за да решим нещата. Знаехме, че ЦСКА ще сгрешат след като се изнесохме близо до вратата им. Имаше дузпа и това, че има ВАР и много положително. Ако го нямаше, това щеше да бъде подминато. Сега и срещу Лудогорец ще свирят малко повече дузпи. Ние никога не сме били най-богатият клуб и условията никога не са били най-добри, но това, което правим с многократно по-малък бюджет от други отбори, е голямо”, заяви Илиев.