Илко Пиргов с емоционален пост в социалните мрежи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стражът се сбогува трогателно с всички в Локомотив Пловдив.

Вратарят Илко Пиргов използва социалните мрежи, за да се сбогува емоционално с Локомотив Пловдив, феновете и ръководителите на клуба.

Той окача обувките на пирона на 37-годишна възраст, а ето и какво написаха на сбогуване с футбола във “Фейсбук”.

“Скъпи Локомотивци, изминаха 7 години от както съм част от семейството на този велик клуб  Локомотив Пловдив. Изказвам искрената си благодарност на всички ръководители, треньори, състезатели, служители и фенове на Локомотив. Естественият път на живота е такъв, че вече трябва да премина от другата страна и да продължа да помагам на любимия отбор, но не на терена. Да помогна на децата в школата и да се опитам да им предам опита, който имам и да ги науча какво означава и каква отговорност е да носиш фланелката на Локомотив.

Да  благодаря  на вас – феновете на Локомотив, за това че бяхте винаги зад нас в трудните моменти, които имахме през годините. Да ви благодаря за обичта и уважението, които усещах при всяка среща с вас. Това не може да бъде описано с думи. Да благодаря на г-н Христо Крушарски, че повярва в мен и въпреки тежката контузия, която получих април 2018 година, той удължи договора ми без дори да знае дали ще мога да играя пак футбол.

Вярвам в доброто и знам, че то се връща като бумеранг към хората, които имат добро сърце. Успехите с Локомотив са най-значимите в моята кариера. Да благодаря  на  Христо Бонев, който носи цялата история и духа на този велик клуб в себе си. Да благодаря на доктора на отбора Костадин Павлов, на масажистите  Славчо Меченов, Благой Вангелов и за грижите, които полагаха за мен през всичките тези години. Дълбок поклон и огромна благодарност към всички вас – феновете на Локомотив. Завинаги оставам един от вас”, написа Пиргов.