Inbet дава предимство на Англия в сблъсъка срещу Италия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трите лъва" ще се стремят да нанесат второ поражение на Скуадрата в квалификациите за Евро 2024

Излизайки отново под арката на “Уембли” две години след завладяващ финал на европейското през лятото на 2021 г., Англия и Италия се срещат в ключова квалификация за Евро 2024 в група C тази вечер. Хората на Гарет Саутгейт потенциално са само на 90 минути от гарантирането на билета си за Германия, въпреки че преднината им от три точки пред адзурите далеч не е голяма. Родният букмейкър Inbet фаворизира англичаните за победата в срещата. В секцията Inbet залози за Евро 2024 квалификации виждаме, че победата на домакините е оценена на 1.70, докато ставката за успех на гостите е 5.82.

Англия надви Австралия у дома с 1:0 на 13 октомври в приятелски мач. “Трите лъва” постигнаха втора поредна победа и общо шести успех в изминалите седем мача. Тимът на Гарет Саутгейт няма поражение през 2023 г. Англия е лидер в квалификационна група С с три точки пред Италия и Украйна. Дори ако хората на Саутгейт не могат да завършат работата в средата на седмицата, те ще имат още два шанса за класиране на Евро 2024 в мачовете с Малта и Северна Македония следващия месец, Домакините са във великолепна серия от 12 победи в квалификациите за Европейско на собствен терен, запазвайки сухи мрежи в 10 от тези двубои.

Италия срази Малта с 4:0 преди три дни и постигна втора поредна победа в квалификациите. Скуадрата обаче ше трепери за мястото си на Евро 2024, ако не спечели срещу Англия тази вечер. След като италианците пропуснаха Мондиал 2022, те надали искат да отсъстват и от Евро 2024. Отборът на Лучано Спалети загуби точки в квалификациите миналия месец след реми 1:1 със Северна Македония. Отборът играе по-трудно като гост и виждаме, че букмейкърът Inbet дава скромни шансове на Адзурите да спечелят в Лондон.