Inbet дава сериозно предимство на Борусия Дортмунд срещу Кьолн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черните" ще се стремят да се върнат на победния път

Вторият в класирането на Първа Бундеслига – Борусия Дортмунд, приема Кьолн в среща от 25-ия кръг на първенството. Домакините ще преследват 17-ата си победа за сезона срещу 12-ия в класирането, който е спечелил само шест пъти в 24 мача. Букмейкърът Инбет.бг дава сериозно предимство на домакините, тъй като ставката за техен успех , докато победа на Кьолн е оценена на 6.22. “Жълто-черните” загубиха визитата си на този съперник по-рано през сезона и сега ще търсят отмъщение.

Борусия направи реми 2:2 като гост на Шалке, като този резултат последва загубата с 0:2 от Челси в Шампионска лига. Дортмунд започна годината с десет поредни състезателни победи и това е формата, към която трябва да се върнат, ако искат да изместят Байерн от първото място. За техен късмет, те посрещат отбора на Кьолн, който все още не е спечелил далеч от дома през 2023 г. и надали ще го направи на “Сигнал Идуна Парк”.

Кьолн дори не успяха да отбележат гол в нито един от последните си четири мача в лигата, наистина тревожен спад за отбор, който може да бъде въвлече в битката за оцеляване, ако не се подобри скоро. Те поне държат сравнително голяма разлика спрямо опасната зона за момента, така че поражението срещу Дортмунд не би било фатално. Борусия Дортмунд има някои влиятелни играчи, които се завръщат след контузия преди този мач, включително легендата на клуба Марко Ройс. Очакванията на Inbet за домакинска победа в срещата би трябвало да се оправдаят.