Inbet фаворизира Арсенал в лондонското дерби с Кристъл Палас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дербито на "Селхъст Парк" открива новия сезон 2022/23 във Висшата лига на Англия

Новият сезон на Висшата лига е на хоризонта, а кампанията 2022/23 ще бъде открита с лондонско дерби. Арсенал отново открива сезон, като този път пътува до “Селхърст Парк”, за да се изправи срещу Кристъл Палас. Коефициентите за залози в онлайн букмейкъра Inbet са в полза на тима на Микел Артета, след като този за краен изход в срещата е около 1.90, а ставката за победа на “орлите” е приблизително 4.50.

Патрик Виейра започва втората си кампания като треньор на Кристъл Палас след относително успешен първи сезон в на “Селхъст Парк”. Под ръководството на французина, “орлите” завършиха на 12-то място във Висшата лига, а също така стигнаха до полуфиналите на ФА Къп, където претърпяха поражение от Челси. Виейра ще се радва да види своя отбор да прогресира спрямо предишната кампания и клубът изглежда готов да подкрепи идеите на французина. Треньорът на Кристъл Палас ще се надява неговият отбор да запази инерцията над съперника си Арсенал и да надгради последните резултати срещу артилеристите.

Последният път, когато двата тима се срещнаха, Кристъл Палас записа победа с 3:0 над Арсенал. “Орлите” взеха четири точки от възможни шест срещу съперника си от Лондон. Все пак в сайта за спортни залагания Inbet виждаме, че тимът на Микел Артета е фаворит за успеха в петък вечер.

Микел Артета несъмнено ще се надява късметът от първата вечер на миналия сезон да се промени значително, когато Арсенал започне сезона срещу друг отбор от Лондон. Артилеристите претърпяха загуба от Брентфорд далеч от дома, въпреки че отборът имаше проблеми с COVID-19 и контузии за сблъсъка. Мениджърът на Арсенал се справи добре през трансферния прозорец, за да подсили отбора и разполага с група играчи, достатъчно способни да се конкурират с най-силните отбори от Висшата лига. Уилям Салиба, Олександър Зинчеко и Габриел Жезус ще направят своя официален дебют за Арсенал в петък, като “топчиите” ще се стремят да сложат край на лошата серия от резултати срещу Кристъл Палас.