Inbet очаква ЦСКА 1948 да надвие Локомотив Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" преследват 11-ата си домакинска победа в първенството

ЦСКА 1948 се изпраяв срещу Локомотив Пловдив в един от най-интересните мачове от 27-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Бистрица е с начален час 19:30 като в действие на терена ще видим два от кандидатите за класиране в Европа през следващия сезон. Домакините могат да направят голяма крачка към завършване в топ 3, ако спечелят срещата. Те са фаворити за победата според букмейкърската къща Inbet, където ставката за знак 1 е 1.71. Успех на Локо Пловдив е оценен на 5.75, а равенство в мача е с коефициент 4.07, което означава, че е малко вероятно двубоят да завърши без победител.

ЦСКА 1948 стартира кръга като трети в класирането на efbet Лига с актив от 54 точки – на шест пред четвъртия Черно море и на девет пункта пред петия Левски. Локомотив Пловдив пък е 6-ти с 43 точки, така че има добри шансове за място в топ 4 и бараж за участие в Лига на Конференциите. “Смърфовете” обаче трябва да печелят двубои срещу отборите над тях в класирането. В миналия кръг те отстъпиха с 1:2 на Черно море във Варна и този резултат сложи край на серията им от пет мача без поражение в лигата.

Определено Локо Пловдив ще има труден двубой в Бистрица. Тимът на Александър Томаш гостува на един от най-силните домакини и логично е аутсайдер според коефициентите на Inbet. ЦСКА 1948 е записал 10 победи, 2 равенства и 1 загуба в 13 срещи като домакин в шампионата. Поражението бе от лидера ЦСКА, а равенствата срещу Черно море и Лудогорец, които са в топ 4. Моментната форам на “червените” е добра – три поредни победи в шампионата. ЦСКА 1948 спечели в Пловдив срещу Локомотив с 3:2 и ще се стреми да направи дубъл срещу “смърфовете” в редовния сезон.