Inbet очаква Испания да спечели гостуването си на Чехия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Селекцията на Луис Енрике ще преследва трите точки в Прага

Испания ще излезе на “Синобо Стейдиъм” тази вечер, за да се изправи срещу Чехия в среща от 2-ия кръг на група 2 от Лига А на УЕФА Лига на нациита. Чехия в момента е на 1-во място в групата си с 3 точки, докато Испания е на 3-то място с една точка след ремито с Португалия в четвъртък.

Чехия записа домакинска победа с 2:1 в сблъсък срещу Швейцария в мач от Лигата на нациите на УЕФА, играна на 2 юни. Нацията не е усетиал горчивия вкус на поражението в шест поредни мача с общо 3 победи и 3 равенства. Независимо дали са домакини или гости, отборите, участващи в последните 10 срещи на Чехия, нямаха значително предимство. Като цяло домакините успяха да запишат 4 триумфа, а гостите регистрираха 3 победи. Една от последните пет срещи на чехите доведе до над 2,5 гола, а в две имаше попадения в двете врати.

На старта на лигата на нациите Испания направи реми 1:1 срещу Португалия. Алваро Мората даде аванс на Ла Фурия през първата част, но Рикардо Орта изравни след почивката. Това е единственото равенство на Испания в последните десет срещи. Сега селекцията на Луис Енрике ще опита да се върне на победния път. Два от последните им пет сблъсъка доведоха до повече от 2,5 гола, като в две срещи имаше попадения в двете врати.

Поглеждайки към коефициентите на Инбет БГ за срещата, виждаме, че Испания е сериозен фаворит. Очакванията са Ла Фурия да спечели трите точки в Прага и да запише първи успех в новото издание на Лигата на нациите.