google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Интер ще привлече полузащитника на Бреша Сандро Тонали, който е договорил личните си условия с “нерадзурите”, съобщи “Кориере дела сера”. 20-годишният Тонали е сочен за бъдещия Пирло, като футболните специалисти го смятат за големият талант на италианския футбол.

Според информацията Интер ще подпише с Тонали за 4 години, като халфът ще получава годишна заплата от 2,5 милиона евро, което е десет пъти повече от това, което играчът печелеше в Бреша. Трансферната цена на 20-годишният талант е 50 милиона евро, като “синьо-черните” от Милано имат свежи средства за селекция след продажбата на Мауро Икарди във френския шампион Пари Сен Жермен.

Сандро Тонали е юноша на Пиаченца, а през 2012 година е привлечен в школата на Бреша. В първия състав на отбора той дебютира през 2017 година, когато бе едва на 17 години. На 28 април 2018 г. Сандро Тонали бележи първия си гол в професионалната кариера в мач срещу Салернитана в Серия “Б”. През този сезон талантът е взел участие в 23 мача иима 1 гол за Бреша, а с изявите си привлече вниманието на големите клубове в Европа.