google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Интер няма намерение да се разделя с голямата си звезда – аржентинския нападател Лаутаро Мартинес, съобщи спортният директор на “синьо-черните” Пиеро Аузилио. 

Голям интерес към футболиста на “нерадзурите” има от страна на Барселона. 22-годишният аржентински нционал може да напусне Интер, ако друг клуб се съгласи да заплати освобождаващата клауза в договора му на стойност 111 милиона евро. Лаутаро впечатлява през този сезон като е вакрал 16 гола и има 4 асистенции в 31 двубоя за “синьо-черните”.

“Лаутаро Мартинес не се продава. От Барселона се свързаха с нас, имаме добри отношения с тях, но им казахме, че н го продаваме. Ако Барселона го иска на всяка цена, ще трябва да платят пълната сума на освобождаващата клауза”, коментира Аузилио за Sky Sports.

“Нашето желание е Лаутаро да остане в отбора. Той няма да бъде продаден и няма да примем сделки с бартер за играчи. Единственият вариант да напусне е активирането на освобождаващата клауза. В Барселона вече го знаят, както и в другите клубове, които имат интерес към него”, допълни Аузилио.