Интер Маями на Бекъм очаква своя дебют в МЛС този уикенд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Този уикенд Интер Маями най-накрая ще дебютира в американската МЛС с двубой срещу Лос Анджелис ФК. Техният дългоочакван дебют идва шест години, след като Дейвид Бекъм бе удостоен като собственик на отбора и се сбъдна мечтата му да притежава футболен клуб.

Интер Маями е готов за дебют в МЛС, дори и да играе първите си мачове във временен дом във Форт Лодердейл, на 30 мили северно от Маями. Бекъм дори говори, че след време иска да подпише с Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Неймар, за да популяризира още повече своя клуб.

Интер Маями

Прякор: Чаплите

Старши треньор: Диего Алонсо

Забележителни нови попълнения: Родолфо Писаро (Монтерей, £ 9,8 млн.), Матиас Пелегрини (Естудиантес, 7,3 милиона лири), Джулиан Каранса (Калифорния Банфийлд, £ 4,9 милиона)

Интер Маями на Бекъм очаква своя дебют в МЛС този уикенд 1

С Диего Алонсо начело и много амбициозни и талантливи играчи, този отбор ще бъде изключително интересен за гледане в дебютния си сезон в МЛС. Интер Маями винаги ще бъде отбор, който да се следи от неутралните фенове по света. Много пъти през последните шест години този ден изглеждаше така сякаш никога няма да дойде. Скептицизъм от страна на феновете и служителите в лигата, че Интер Маями някога ще излезе на терена, също бе налице.

В неделя шестгодишната борба ще приключи и тогава, независимо какво се случва на терена, или с плана за стадиона или и звездни имена да не подпишат в бъдеще с Интер Маями, Бекъм може да си отдъхне знаейки, че е постигнал това, което си е поставил за цел и е сбъднал мечтата си.