Интер мина и през Торино за осма поредна победа в Серия А
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нерадзурите" крачат уверено към спечелване на Скудетото

Интер записа труден успех с 2:1 като гост на Торино в двубой от 27-ия кръг на Серия А на Италия. В герой за “нерадзурите” се превърна Лаутаро Мартинес, който отбеляза победното попадение в 85-ата минута. Преди това Лукаку бе дал аванс на Интер, а Антонио Санабрия възстанови равенството за Торино.

Тимът на Антонио Конте записа осмата си поредна победа в Серия А с успеха в днешния ден. Интер събра актив от 65 точки на върха в класирането в Калчото, като има девет пункта аванс пред втория Милан, който ще играе с Наполи тази вечер.

Първото полувреме на двубоя между Торино и Интер мина под контрола на гостите. “Нерадзурите” имаха повече шансове за гол и по-голямо притежание на топката, но не успяха да отбележат попадение.

В 62-рата минута Интер получи дузпа, след като Армандо Ицо наруши правилата в собственото си наказателно поле. С изпълнението от бялата точка се нагърби Ромелу Лукаку и резултатът бе открит – 0:1.

Осем минути по-късно Антонио Санабрия отбеляза за Торино и резултатът стана 1:1. Антонио Конте трябваше да взима мерки и в 81-вата минута пусна в игра Алексис Санчес на мястото на Брозович. Четири минутки след това Санчес асистира на Лаутаро за втория гол за Интер, който бе и победен в срещата.