Интер назад в битката за титлата с Ювентус, завърши 1:1 с Атланта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Интер претърпя крах и се раздели с две точки в надпреварата за титлата с Ювентонс. Срещата им с Атланта завърши 1:1, а вероятността гостите да си отидат с победата дори беше доста голяма. Самир Ханданович успя да хване топката при дузпа, която беше поверена на Луис Марсел, а това стана само две минути преди да завърши редовното време.

 

При това положение Интер се оказва единствено с точка повече от Ювентус. Довечера обаче развитието на събитията може да бъде друго, тъй като се Ювентус ще се срещне с Рома на техен терен и може да се окаже, че ще поведе в класирането.

 

Срещата, играла се на  на „Сан Сиро“, стартира с добро представяне на домакините, които откриха резултата едва четири минути след старта на двубоя. Лаутаро Мартинес успя да уцели вратата, след размяната на пасове с Ромелу Лукаку.

 

Робин Госенс въдвори равенство и докара резултата до 1:1, като това се случи в 75-та минута от двубоя и Атланта беше удовлетворен. По-късно, в 88-та минута Руслан Малиновски се оказа фаулиран от Алесандро Бастони в наказателното поле и това доведе до решението на съдията за дузпа. За голямо съжаление на Муриел обаче Ханданович успя да отреагира навреме.